SHMYO öğrencilerimizin 2022-2023 yılı Bahar Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim Yerleri Açıklanmıştır!

• Mesleki eğitim yerleştirmeleri anket için belirlenen süre içerisinde öğrencilerimizin kendi talepleri doğrultusunda Kariyer Merkezi Daire Başkanlığı tarafından planlanmıştır.
  • Yerleştirmeler, Üniversitemize verilen kontenjan sayılarına göre yapılmaktadır.
  • Kariyer Merkezi Daire Başkanlığı tarafından yönlendirilen öğrencilerin dönem içerisinde çeşitli sebeplerle herhangi bir kuruma değişiklik olarak 2.yönlendirmesi yapılmayacaktır.
  • Mesleki Eğitim yerini kendisi bulan öğrencilerimizin staj formlarını başlama tarihlerinden 5 iş günü öncesinde ofisimize elden teslim ya da kariyermerkezi@uskudar.edu.tr adresine göndermelerini rica ederiz. Öğrencilerimizin aşağıdaki tabloda belirtilen türlere göre formlarında işaretleme yapmalarını rica ederiz.

2022-2023 Bahar Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim Yeri Açıklama Sistemi: https://app.uskudar.edu.tr/form/kariyer/uygulama_yeri

*Öğrencilerimizin toplaması gereken evraklar sistem içerisinde belirtilmiştir. UYULMASI GEREKEN KURALLAR VE ÖNEMLİ BİLGİLER kısmının okunması önemlidir.

** “İşletmede Mesleki Eğitim Dersi Anketi”ni doldurmamış olan öğrencilerimiz, mesleki eğitim dersi için yerini kendisi bulacağını üstlenmiş/kabul etmiş olacaktır.

PROGRAM

SINIF

TÜR

AMELİYATHANE HİZMETLERİ

AMELİYATHANE HİZMETLERİ (İ.Ö)

DİYALİZ

DİYALİZ (İ.Ö)

TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKLERİ

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM DERSİ

TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKLERİ (İ.Ö)

TIBBİ LABORATUVAR

TIBBİ LABORATUVAR (İ.Ö)

FİZYOTERAPİ

FİZYOTERAPİ(İÖ)

RADYOTERAPİ

RADYOTERAPİ (İ.Ö)

PATOLOJİ

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM DERSİ

İLK VE ACİL YARDIM(NÖ-İÖ)

ENGELLİ BAKIMI VE REHABİLİTASYON

EVDE HASTA BAKIMI

GIDA TEKNOLOJİSİ(NÖ-İÖ)

Nükleer Teknoloji ve Radyasyon Güvenliği

YAŞLI BAKIM

YAŞLI BAKIM

OTOPSİ YARDIMCILIĞI

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM DERSİ

Çocuk Gelişimi, Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri ile Sosyal Hizmetler Programı öğrencilerinin uygulama ders süreçleri, YÖK kararı ile Nisan ayından sonraya bırakılmıştır. Bu sebeple bilgileri bulunmamaktadır.

Not: Otopsi Yardımcılığı programı yerleştirmeleri süreç tamamlanınca ilgili program başkanı tarafından açıklanacaktır.