SHMYO öğrencilerimizin 2022-2023 yılı Güz Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim/Uygulama Yerleri Açıklanmıştır!

• Mesleki eğitim yerleştirmeleri anket için belirlenen süre içerisinde öğrencilerimizin kendi talepleri doğrultusunda Kariyer Merkezi tarafından ayarlanmıştır.
  • Yerleştirmeler Üniversitemize verilen kontenjan sayılarına göre yapılmaktadır.
  • Kariyer Merkezi Daire Başkanığı tarafından yönlendirilen öğrencilerin dönem içerinde çeşitli sebeplerle herhangi bir kuruma değişiklik olarak 2.yönlendirmesi yapılmayacaktır.
  • Mesleki Eğitim/Uygulama yerini kendisi bulan öğrencilerimizin staj formlarını başlama tarihlerinden 5 iş günü öncesinde ofisimize elden teslim ya da kariyermerkezi@uskudar.edu.tr adresine göndermelerini rica ederiz.

Yerleştirme süreci devam eden öğrencilerimizin yerleri süreçler tamamlanınca duyurulacaktır.

2022-2023 Güz Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim/Uygulama Yeri Açıklama Sistemi: https://app.uskudar.edu.tr/form/kariyer/uygulama_yeri

*Öğrencilerimizin toplaması gereken evraklar sistem içerisinde belirtilmiştir. UYULMASI GEREKEN KURALLAR VE ÖNEMLİ BİLGİLER kısmınızı okuyunuz lütfen.