SHMYO ÖĞRENCİLERİNİN UYGULAMA YERLERİ AÇIKLANMIŞTIR!!

2016-2017 Güz Dönemi Alan Uygulamalarına Genel Sekreterliklere bağlı Devlet Hastanelerinde çıkacak öğrencilerin aşağıda bulunan evraklar ile uygulamaya başlayacakları gün hastanelere gitmeleri gerekmektedir.

Devlet Hastanelerinde uygulamaya çıkacak öğrencilerin uygulamaya gittiklerinde aşağıdaki ''Gerekli Evraklar''ı yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Gerekli Evraklar ;

1. SGK Belgesi ( öğrencilerin @st.uskudar.edu.tr uzantılı maillerinde bulunmaktadır.)
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. Sağlık raporu
  4. Okulumuzda düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi katılım belgesi . ( Katılım Belgesini kaybedenler ya da eğitime katılmayanlar duyurulardan yeni eğitimin tarihi hakkında bilgi alabilirler.)
  • Atanılan yerde ve kişiler arasında değişim kesinlikle yapılmayacaktır.
  • Uygulamaya öğrenciler özel bir kurum buldukları formlarını Kariyer Merkezi'ne uygulamaya çıkmadan 10 iş günü öncesinde teslim etmeleri gerekmektedir.

Kuzey Kamu Hastaneler Birliğine bağlı Hastanelerde uygulamaya çıkacak olan öğrencilerimizin Ağır ve Tehlikeli işlerde çalışabilir raporu almaları gerekmektedir. Bu raporu üniversitemiz işyeri hekiminden temin edebilmeniz için; aşağıdaki evraklarla* birlikte Kariyer Merkezi ofisinden alacağınız Ağır ve Tehlikeli işlerde Çalışacaklara ait formu işyeri hekimiyle görüşülmesi ya da evrakların revire bırakılması gerekmektedir.

İşyeri Hekimi: İbrahim Şahbaz

Çalışma Saatleri: Salı 13:30-17:30 Çarşı Yerleşke

Cuma 13:30-17:30 Kuzey Yerleşke

• 28.10.2016 tarihinde iş yeri hekimimiz bulunmamaktadır.

Kuzey Kamu Genel Sekreterliğine bağlı aşağıda belirtilen hastanelerde  ''Ağır ve Tehlikeli işlerde çalışabilir Raporu '' aldıklarında başlayabilirler.

Kuzey Kamu Genel Sekreterliğine bağlı Hastaneler:

• BEYKOZ DEVLET HASTANESİ
  • MEDENİYET ÜNİ.GÖZTEPE E.A.H.
  • ÜSKÜDAR DEVLET HASTANESİ
  • FATİH SULTAN MEHMET E.A.H.
  • ZEYNEP KAMİL KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI E.A.H.
  • HAYDARPAŞA NUMUNE E.A.H
  • ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİ
  • DR.SİYAMİ ERSEK GÖĞÜS KALP VE DAMAR CERRAHİSİ E.A.H.

ÖĞRENCİLER BELİRTİLEN TARİHLERDE ALAN UYGULAMA YERLERİNE GİTTİKLERİNDE HASTANLERİN EĞİTİM HEMŞİRELERİ İLE İŞLEMLERİNİ HALLEDECEKLERDİR!!

BÜTÜN HASTANE VE GENEL SEKRETERLİKLER BELİRLENMEDİĞİ İÇİN İSMİ OLMAYAN ÖĞRENCİLER DUYURULARI TAKİP ETMEYE DEVAM ETMELİDİRLER.