SHMYO öğrencilerimizin Bahar Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim Yerleri Açıklanmıştır!

2021-2022 Bahar Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim Yeri Kariyer Merkezi Daire Başkanlığı tarafından belirlenen öğrencilerimizin yerleri açıklanmıştır!!ÖNEMLİ!

• Mesleki eğitim yerleştirmeleri anket için belirlenen süre içerisinde öğrencilerimizin kendi talepleri doğrultusunda Kariyer Merkezi tarafından ayarlanmıştır.
  • Yerleştirmeler Üniversitemize verilen kontenjan sayılarına göre yapılmaktadır.
  • Kariyer Merkezi Daire Başkanığı tarafından yönlendirilen öğrencilerin dönem içerinde çeşitli sebeplerle her hangi bir kuruma değişiklik olarak 2.yönlendirmesi yapılmayacaktır.

Aşağıdaki bölümlerimizin yerleştirme süreçleri devam etmekte. Tamamlanınca duyurusu yapılacaktır.

• Acil Durum ve Afet Yönetimi,
  • İş Sağlığı ve Güvenliği,
  • Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği.

Mesleki Eğitim Yerleri için Gerekli Evraklar ile ilgili;

• Kurumunu kendi belirleyecek olan öğrencilerin ‘’Staj/ Uygulama Yeri ve Kabul Formu’’nu Kariyer Merkezi Daire başkanlığına başlamadan 5 iş günü öncesinde teslim etmesi gerekmektedir.
  • Kurumunu kendi belirleyecek olan öğrencilerimizin bilgileri sistemde yer almayacaktır. Form teslimi yeterlidir.
  • Öğrenciler staj sigorta evraklarını (işe giriş bildirgelerini) st.uskudar.edu.tr uzantılı maillerini kontrol ederek öğrenebilir ve elde edebilirler. Mail hesaplarınız için Bilgi İşlem Birimi’ nden bilgi alabilirsiniz.
  • ST uzantılı mail adresine SGK evrağı gelmeyen öğrencilerimiz E-Devlet üzerinden ‘’4A İşe Giriş Çıkış Bildirgesi’’ sekmesinden sigorta evraklarına ulaşabilirler.
  • Yaz stajı yapmış öğrencilerimizin SGK Belgelerinde giriş tarihleri olarak staja başlama tarihleri yer almaktadır. Öğrencilerimiz Güz ve Bahar dönemlerinde de uygulamaya çıkarken bu evraklarını kurumlara verebilirler. Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimizin ilk Uygulama ya da Staja çıktıkları tarihten mezun oldukları tarihe kadar ‘’İş Kazası ve Meslek Hastalıkları’’ sigortaları okulumuz tarafından karşılanmaktadır.
  • Öğrencilerimizin @st.uskudar.edu.tr uzantılı mail adreslerine atılan SGK belgelerinize uygulamaya çıkmadan 1 iş gün öncesinde ulaşabilirsiniz.

2021-2022 Bahar Dönemi Alan Uygulama Yeri Açıklama Sistemi: https://app.uskudar.edu.tr/form/kariyer/uygulama_yeri

*Öğrencilerimizin toplaması gereken evraklar sistem içerisinde belirtilmiştir.