SHMYO 2.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN BAHAR DÖNEMİ YERİNDE UYGULAMA FORMUNU DOLDURMALARI GEREKMEKTEDİR!

2017-2018 Bahar döneminde yerinde uygulama yapacak öğrencilerimizin  08 Aralık 2017 tarihine kadar "Yerinde Uygulama" sekmesindeki formu doldurmaları gerekmektedir !!!

Birden fazla kere doldurma işlemi yapan öğrenciler için en son tarihte yaptıkları seçimleri dikkate alınacaktır !!!

2017-2018 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİNDE YERİNDE UYGULAMAYA FORMUNU YALNIZCA 2.SINIFLAR DOLDURACAKTIR !!!

Dikkat edilmesi gereken hususlar:

• Yerinde Uygulama Güz dönemi; 19.02.2018-18.05.2018  tarihleri arasında gerçekleşecektir.

• Yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışan öğrencilerimiz, SHMYO Müdürlüğü onayı ile çalıştıkları kurumlarda uygulama yapabilirler.

• NP Grup Hastane ve Polikliniklerinde yerleştirmeler Kariyer Merkezi Direktörlüğü tarafından yapılmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz, Özel hastaneler ve Özel kurumlarda uygulama yerlerini kendileri bulabilirler.

Devlet hastaneleri ve Kamu kurumları uygulama yerleştirmeleri yalnızca Kariyer Merkezi Direktörlüğümüz tarafından yapılmaktadır, öğrencilerin Devlet hastaneleri ya da Kamu kurumlarına yaptıkları kişisel başvurular kabul edilmemektedir.

• Kariyer Merkezi Direktörlüğü tarafından yönlendirilecek öğrenciler, ilan edilen yerinde uygulama yerlerine gitmek zorundadırlar.

• Yerleştirmeler Üniversitemize verilen kontenjan sayılarına göre yapılmaktadır.

• Belirlenen uygulama günleri dışında verilen kontenjanlara göre ikinci öğretim öğrencilerimizin uygulama günlerinde farklılık olabilir.

• Kariyer Merkezi Direktörlüğü tarafından yönlendirilen öğrencilerin dönem içerinde çeşitli sebeplerle (yarı zamanlı-tam zamanlı iş bulma, yeni bir uygulama veri bulma, gönderildiği kurumu beğenmeme.. vb) kesinlikle değişiklik yapılmasına müsaade edilmeyecektir.

• Yerinde Uygulama Formunda yer alan ‘’ Uygulama yerim için Üniversite Devlet Hastanelerine ya da NP Grup Hastane ve Polikliniklerine ya da Anlaşmalı Kurumlara yönlendirilmek istiyorum.’’ Seçeneğini seçen öğrenciler kontenjanlara göre Devlet hastanesi, NP Beyin Hastanesi ve Polikliniklerine ya da Anlaşmalı kurumlara yönlendirilirler ve bu yerleştirmeler kontenjanlara göre olduğundan öğrencilerin kurum seçme şansı olmamaktadır.

• Uygulama yerini kendi belirleyecek olan öğrencilerin ‘’ Uygulama Yeri ve Kabul Formu’’nu Kariyer Merkezi Direktörlüğüne uygulamaya çıkmadan 10 iş günü öncesinde teslim etmesi gerekmektedir.

• 2.sınıfta Uygulamaya çıkacak öğrencilerimizden uygulamaya çıktıkları hastane ya da kurumların zorunlu tuttuğu ve Kariyer Merkezi Direktörlüğü tarafından yapılan ‘’İş Sağlığı ve Güvenliği ‘’ eğitimine katılmak zorundadır. Bu eğitime katılmayan öğrencilere kesinlikle ‘’Katılım Sertifikası ‘’ verilmeyecektir, öğrenciler bu belgeyi kendileri dışardan temin etmek zorunda kalacaklardır.

Yerinde Uygulama Formunu doldurmamış olan öğrencilerimiz, uygulama yerini kendisi bulacağını taahhüt etmiş olacaktır.

• Staja yerleşen öğrenciler yerleştikleri yerleri ve staj sigorta evraklarını (işe giriş bildirgelerini) st.uskudar.edu.tr uzantılı maillerini kontrol ederek öğrenebilir ve elde edebilirler. Mail hesaplarınız için Bilgi İşlem Birimi’ ninden bilgi alabilirsiniz.

• Yaz stajı yapmış öğrencilerimizin SGK Belgelerinde giriş tarihleri olarak staja başlama tarihleri yer almaktadır. Öğrencilerimiz Güz ve Bahar dönemlerinde de uygulamaya çıkarken bu evraklarını kurumlara verebilirler. Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimizin ilk Uygulama ya da Staja çıktıkları tarihten mezun oldukları tarihe kadar ‘’İş Kazası ve Meslek Hastalıkları’’ sigortaları okulumuz tarafından karşılanmaktadır.

• Öğrencilerimizin @st.uskudar.edu.tr uzantılı mail adreslerine atılan SGK belgeleri ilk Uygulama ya da Staja çıktıklarında atılmış olup, daha sonraki uygulama ya da stajlarında atılmamaktadır. Bu yüzden lütfen Kariyer Merkezi Direktörlüğü tarafından iletilen mailleri silmeyiniz.

YERİNDE UYGULAMA BAŞVURU FORMU :  http://app.uskudar.edu.tr/form/kariyer/login