CBİKO Ulusal Staj Programı 2022 Başvurusunun Bugün Son Günü

Değerli Öğrencilerimiz,

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı 2022 başvuruları başladı!

Başvuru için kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresine giriş yapmanız gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2022

Ulusal Staj Programı’na kimler başvurabilir?

** Not ortalaması 4 üzerinden en az 2 olan;

** Lisans programlarının 2., 3. veya 4. sınıf öğrencileri (lisans 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 4. Sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olma şartları aranmaktadır)

** Ön lisans programlarının 1. veya 2. sınıf öğrencileri (ön lisans 1. Sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 2. Sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmamış bulunma şartı aranmaktadır)

** Öğrenimine devam eden Yüksek Lisans öğrencileri

NOT: Programdan yararlanabilmek için staj tarihiniz geldiğinde hala öğrenciliğinizin devam etmesi şartı aranmaktadır. Bu nedenle başvuru yaparken mezuniyet tarihinizi düşünerek başvuru yapınız.