2016-2017 Güz döneminde yerinde uygulama yapacak öğrencilerimizin 08 Eylül 2016 tarihine kadar "Yerinde Uygulama" formunu doldurmaları gerekmektedir.

Dikkat edilmesi gereken hususlar:

• Yerinde Uygulama Güz  dönemi; 03 Ekim 2016 – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
  • Yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışan öğrencilerimiz, SHMYO Müdürlüğü onayı ile çalıştıkları kurumlarda uygulama yapabilirler.
  • NP Grup Hastane ve Polikliniklerinde yerleştirmeler Kariyer Merkezi tarafından yapılmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz, Özel hastaneler ve özel kurumlarda uygulama yerlerini kendileri bulabilecekleri gibi merkezimizden de talepte bulunabilirler.

(Devlet hastaneleri ve Kamu uygulama yerleştirmeleri Kariyer Merkezimiz tarafından yapılacaktır).

• Merkezimiz tarafından yönlendirilecek öğrenciler, ilan edilen yerinde uygulama yerlerine gitmek zorundadırlar.
  • Tarafımızca yönlendirilen öğrencilerin dönem içerinde çeşitli sebeplerle (yarı zamanlı-tam zamanlı iş bulma, yeni bir uygulama veri bulma, gönderildiği kurumu beğenmeme.. vb) değişiklik yapılmasına müsaade edilmeyecektir.
  • Uygulama yerini kendi belirleyecek olan öğrencilerin ‘’ Uygulama Yeri ve Kabul Formu’’nu Kariyer Merkezi’ne uygulamaya çıkmadan 10 iş günü öncesinde teslim etmesi gerekmektedir.

Formu doldurmamış olan öğrencilerimiz Kariyer Merkezi tarafından yönlendirileceklerdir.

• Staja yerleşen öğrenciler yerleştikleri yerleri ve staj sigorta evraklarını (işe giriş bildirgelerini) st.uskudar.edu.tr uzantılı maillerini kontrol ederek öğrenebilir ve elde edebilirler. Mail hesaplarınız için Bilgi İşlem Birimi’ ninden bilgi alabilirsiniz.