2016-2017 BAHAR DÖNEMİ SHMYO ÖĞRENCİLERİMİZİN UYGULAMA YERİ FORMU

2016-2017 Bahar döneminde yerinde uygulama yapacak öğrencilerimizin  DİKKATİNE !!

30.12.2016 tarihine kadar uzatılmış olan ''Yerinde Uygulama Başvuru Formu'' sistemi kapanmıştır. Bu tarihe kadar formumuzu doldurmayan öğrencilerimiz Bahar döneminde uygulama yerlerini kendileri ayarlayacaklardır. ( Devlet hastaneleri Hariç)

Dikkat edilmesi gereken hususlar:

• Yerinde Uygulama Bahar dönemi; 13.02.2017-12.05.2017 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

• Yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışan öğrencilerimiz, SHMYO Müdürlüğü onayı ile çalıştıkları kurumlarda uygulama yapabilirler.

(Devlet hastaneleri ve Kamu uygulama yerleştirmeleri Kariyer Merkezimiz tarafından yapılacaktır)

• Merkezimiz tarafından yönlendirilecek öğrenciler, ilan edilen yerinde uygulama yerlerine gitmek zorundadırlar.

• Tarafımızca yönlendirilen öğrencilerin dönem içerinde çeşitli sebeplerle (yarı zamanlı-tam zamanlı iş bulma, yeni bir uygulama veri bulma, gönderildiği kurumu beğenmeme.. vb) değişiklik yapılmasına müsaade edilmeyecektir.

• Uygulama yerini kendi belirleyecek olan öğrencilerin ‘’ Uygulama Yeri ve Kabul Formu’’nu Kariyer Merkezi’ne uygulamaya çıkmadan 10 iş günü öncesinde teslim etmesi gerekmektedir.

• Staja yerleşen öğrenciler yerleştikleri yerleri ve staj sigorta evraklarını (işe giriş bildirgelerini) st.uskudar.edu.tr uzantılı maillerini kontrol ederek öğrenebilir ve elde edebilirler. Mail hesaplarınız için Bilgi İşlem Birimi’ ninden bilgi alabilirsiniz.

• 30.12.2016 tarihine kadar formu doldurmamış olan öğrencilerimiz, uygulama yerini kendisi bulacağını taahhüt etmiş olacaktır.

•     UYGULAMA FORMUNDA BULUNAN '' UYGULAMA YERİMİ KENDİM ÖZEL HASTANEDE BULMAK İSTİYORUM'' SEÇENEĞİNİ SEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZ DEVLET HASTANELERİNDE KENDİ BAŞVURULARIYLA UYGULAMA YERİ AYARLAYAMAZLAR .