2016-2017 Bahar Dönemi Kuzey Kamu Hastaneler Birliğinde alan uygulamasına çıkacak olan öğrencilerimizin dikkatine!

Aşağıda isimleri bulunan Kuzey Kamu Hastaneler Birliğine bağlı Hastanelerde uygulamaya çıkacak olan öğrencilerimizin evrakları ve bu evrakları temin etme süreci aşağı yer almaktadır.

KUZEY KAMU GENEL SEKRETERLİĞİNE BAĞLI HASTANELERİN TALEP ETTİKLERİ EVRAKLAR LİSTESİ

1. HBsAg, anti-HBs, anti-HAV IgG, anti-HCV, anti-HIV, Hemogram, AST, ALT, Üre, Kreatinin, Glikoz, Kan Grubu sonuçları,

2. Göz muayenesi, psikiyatri muayenesi sonuçları,

3. Odyometri sonucu,

4. Akciğer grafisi raporu,

5. Tetanoz, Hepatit B, KKK aşısı yapıldığını gösterir aşı kartı,

6. Bölüm Bazlı istenen ek tetkik ve benzeri belgeler;

6.a.Radyolojide staja başlayacaklardan; yukarıdaki 6 belgeye ek olarak periferik

yayma, tiroid fonksiyon testleri, dermatolojik muayene sonuçları,

6.b. Ameliyathane bölümünde staja başlayacaklardan; yukarıdaki 6 belgeye ek olarak solunum fonksiyon testi sonuçları,

7. Çok tehlikeli işyerinde çalışabilir yazan sağlık kurulu onaylı veya bağlı oldukları eğitim kurumlarının işyeri hekimi tarafından onaylanmış sağlık raporu, istenmektedir.

EVRAKLARIN TEMİN EDİLMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER:

1. Öğrencilerimizin ’Ağır ve Tehlikeli İşlerde Çalışabilir Raporu’ almaları gerekmektedir. Bu raporu üniversitemiz işyeri hekiminden temin edebilmeniz için; aşağıdaki evraklarla* birlikte Kariyer Merkezi ofisinden alacağınız ya da Kariyer Merkezi web sitesinden indireceğiniz Ağır ve Tehlikeli İşlerde Çalışacaklara ait formu işyeri hekimiyle görüşülmesi ya da evrakların revire bırakılması gerekmektedir.

İşyeri Hekimi: İbrahim Şahbaz

Çalışma Saatleri: Salı 13:30-17:30 Çarşı Yerleşke

Cuma 13:30-17:30 Kuzey Yerleşke

*Gerekli Evraklar:

• SGK Belgesi ( öğrencilerin @st.uskudar.edu.tr uzantılı maillerinde bulunmaktadır.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık raporu  ve kan tahlili testi ( Aile Hekimliğinden alınabilir.)
  • Okulumuzda düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi katılım belgesi. ( Katılım Belgesini kaybedenler ya da eğitime katılmayanlar duyurulardan yeni eğitimin tarihi hakkında bilgi alabilirler.)

2.Öğrencilerimizin ‘’Öğrenci Belgelerini ‘’ temin etmeleri gerekmektedir. (Öğrenci Kartı geçerli değildir, Öğrenci Belgesi olmak zorundadır. )

1. Ağır ve Tehlikeli İşlerde Çalışabilir Raporu ve Öğrenci Belgesi ile Kuzey Kamu Genel Sekreterliği’ne bağlı herhangi bir hastanenin Sağlık Kurulu birimine giderek diğer testlerini ÜCRETSİZ yaptırabileceklerdir.  Hastanelerde bu durum ile ilgili bir sorun yaşandığında birimdekiler Kuzey Kamu Genel Sekreterliği’nden bilgileri teyit alabilirler.

1. Kuzey Kamu Genel Sekreterliğine bağlı aşağıdaki listedeki hastanelerde uygulamaya çıkacak öğrenciler testlerini tamamladıktan sonra(kendileri memleketlerinde de bu evrakları toplayabilirler) uygulamaya çıkacakları hastanelerdeki ‘’ İş Sağlığı ve Güvenliği’’birimine evraklarını uygulamaya çıkmadan 15 gün öncesinde teslim etmeleri gerekmektedir.

KUZEY KAMU GENEL SEKRETERLĞİNE BAĞLI HASTANELER

• FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ