2016-2017 Bahar dönemi Güney/Beyoğlu/Fatih Kamu Hastaneler Birliğinde alan uygulamasına çıkacak olan öğrencilerimizin dikkatine!

2016-2017 Bahar Dönemi Alan Uygulamalarına Genel Sekreterliklere bağlı Devlet Hastanelerinde çıkacak öğrencilerin aşağıda bulunan evraklar ile uygulamaya başlayacakları gün hastanelere gitmeleri gerekmektedir.

 

  1. SGK Belgesi ( öğrencilerin @st.uskudar.edu.tr uzantılı maillerinde bulunmaktadır.)
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. Sağlık raporu ( hastaneler Hepatit B aşı kartı isteyebilir. Detaylı bilgiyi hastanenin eğitim hemşirelerinden alabilirler.)
  4. Okulumuzda düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi katılım belgesi. ( Katılım Belgesini kaybedenler ya da eğitime katılmayanlar duyurulardan yeni eğitimin tarihi hakkında bilgi alabilirler.)

Önemli Uyarı

  1. Uygulama yerleri dışında özel hastane ya da kurumlarda uygulamaya çıkacak öğrencilerin Kariyer Merkezi’ne bilgi vermeleri gerekmektedir.
  2. Özel Hastane ya da Kurumlarda  uygulamaya çıkacak öğrencilerin Kariyer Merkezi’nden ‘’Uygulamalalı Staj Yeri Bildirim ve Kabul Formu’’’nu alarak uygulmaya başlamadan 10 iş günü öncesinde onaylı halini getirmeleri gerekmektedir.
  3. Kariyer Merkezi tarafından Devlet Hastanesi’ne ya da Kurumlara yerleştirilen öğrenciler için yer ya da kişi değişikliği kesinlikle yapılmayacaktır.
  4. Türk Böbrek Vakfı’nda uygulamaya çıkacak Diyaliz Bölümü öğrencilerinin ANTİ HCV , ANTİ HBS, ANTİ HİV, HBSAG tetkiklerini yaptırmaları gerekmektedir.

 

Sigorta İşlemleri Hakkında :

  • Uygulamaya Kariyer Merkezi tarafından yönlendirilen öğrencilerimizin sigortaları uygulamaya çıkacakları tarih için yapılacaktır.

 

  • Uygulamaya Özel Hastane ya da Kurumlarda çıkacak öğrencilerimizin ‘’Uygulamalalı Staj Yeri Bildirim ve Kabul Formu’’nu getirmediklerinde sigorta girişleri yapılamayacak ve formun teslim tarihinden önce gittiği uygulama günleri sayılmayacaktır.

 

  • Öğrenciler SGK işe giriş bildirgelerine ‘’…….@stu.uskudar.edu.tr’’ uzantılı mail adreslerinden ulaşabilirler. Mail adresi için detaylı bilgiyi Bilgi İşlem Departmanımızdan edinebilirler.

 

  • 2016-2017 Güz Döneminden önce uygulamaya ya da yaz stajına çıkan öğrenciler önceki tarihlerde gönderilmiş olan SGK işe giriş bildirgelerini istenildiğinde hastane ya da kuruma teslim edebilirler.

 

  • Uygulamaya çıkacak öğrencilerin, uygulama yerleri tarafından SGK belgelerini istendiğinde bu belgeye okul uzantılı mail adreslerinden ulaşabilirler.

 

 

ÖĞRENCİLER BELİRTİLEN TARİHLERDE ALAN UYGULAMA YERLERİNE GİTTİKLERİNDE HASTANLERİN EĞİTİM HEMŞİRELERİ İLE İŞLEMLERİNİ HALLEDECEKLERDİR!!