İSTANBUL KALKINMA AJANSI STAJ PROGRAMI

İstanbul Kalkınma Ajansı; görevleri, yetkileri ve yürüttüğü çalışmaların tanıtılarak üniversite öğrencilerinin bilgilendirilmesi amacıyla staj programları düzenlemektedir.

Staj programına katılmak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen belgeleri 24 Mart 2017 tarihinde kadar. Ajansa şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ve/veya e-posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru sırasında istenen belgeler;
  • Zorunlu staj yapılması gerektiğine dair üniversiteden alınacak belge
  • Öğrenci belgesi
  • Okul tarafından onaylı ders programı ve transkript
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Resimli özgeçmiş
  • Staj yapılmak istenilen konuya ve tarihlere ilişkin açıklayıcı bir niyet mektubu

Staj programına katılmaya hak kazanan başvuru sahipleri, Ajansın birimlerinin imkanları ve ihtiyaçlarının yanı sıra staj başvuru sahiplerinin nitelikleri ve talepleri çerçevesinde belirlenen kontenjan dahilinde İstanbul Kalkınma Ajansının internet sitesinden (www.istka.org.tr) duyurulacaktır.

Staj programına katılım sağlayacak stajyerler Ajans personelinin bağlı olduğu işyeri yönetmelikleri, iş düzeni, disiplin, iş güvenliği ve gizliliği ile ilgili kurallara uymak zorundadırlar. Stajyerlere staj dönemi sonrasında İstanbul Kalkınma Ajansı Staj Programı Katılım Belgesi verilecektir.

Detaylı bilgi için:  http://www.istka.org.tr/duyuru/istanbul-kalkinma-ajansi-staj-programi