İSG EĞİTİMİ DUYURUSU: 2017-2018 Bahar döneminde “Alan Uygulaması”na çıkacak İSG Eğitimi almamış olan SBF ve SHMYO öğrencilerimizin dikkatine!

Kariyer Merkezi Direktörlüğü ve İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü tarafından planlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine uygulama yeri okul tarafından belirlenen öğrencilerimiz,

Kendi belirlese dahi uygulamaya çıkacağı kurum tarafından İSG Katılım Belgesi talep edilen öğrencilerimiz,

Daha önceki tarihlerde düzenlenmiş İSG eğitimi Katılım Belgesini almamış olan öğrencilerimizin bölümüne göre aşağıda belirtilen oturum saatlerinde eğitime katılmaları gerekmektedir.

11 Şubat 2017, 13 Mayıs 2017, 06 Ekim 2017 19 Ekim 2017, 09 Kasım 2017 tarihlerinden herhangi birinde eğitime katılmış ve katılım belgesi almış öğrencilerimiz için katılım zorunlu değildir.

Eğitim sonunda “Değerlendirme Testi ”dağıtılacaktır ve eğitim sırasında belirtilen tarihte Kariyer Merkezi tarafından “Katılım Belgesi” dağıtılmaya başlanacaktır.

EĞİTİM GÜNÜ VE SAATİ:

1. OTURUM: 16 Şubat 2018 Cuma Saat 10.30