CBİKO Ulusal Staj Programı 2023 Başvuruları Uzatıldı!

CBİKO ULUSAL STAJ PROGRAMI 2023 BAŞVURULARI UZATILDI !

Değerli Öğrencilerimiz,

Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle #UlusalStajProgramı’nı yeni başvurulara ve şehir tercihi güncellemelerine açılmıştır.

Başvuruda bulunamayan veya başvurusunu yarım bırakan öğrenciler yeni başvuru yapabilecek; başvurusunu tamamlayan adaylarımız ise il/ilçe tercihlerini 2 Mart - 13 Mart 2023 tarihleri arasında kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecektir.

Ulusal Staj Programı’na kimler başvurabilir?

** Not ortalaması 4 üzerinden en az 2 olan; (Genel not ortalamaları henüz netleşmemiş olduğu için, başvuru döneminde ön lisans 1. sınıf öğrencilerinden bu şart aranmamaktadır, ancak staj tarihinde not ortalamasının 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) olması beklenmektedir.)

** Lisans programlarının 2., 3. veya 4. sınıf öğrencileri (lisans 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 4. Sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olma şartları aranmaktadır ve Tıp Fakültesi öğrencileri sisteme dahil değildir.)

** Ön lisans programlarının 1. veya 2. sınıf öğrencileri (ön lisans 1. Sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 2. Sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmamış bulunma şartı aranmaktadır)

NOT: Programdan yararlanabilmek için staj tarihiniz geldiğinde hala öğrenciliğinizin devam etmesi şartı aranmaktadır. Bu nedenle başvuru yaparken mezuniyet tarihinizi düşünerek başvuru yapınız.