Bahar Dönemi 112 Komutalarına Bağlı İstasyonlarda (Anadolu-Avrupa) Mesleki Eğitim Görecek İlk ve Acil Yardım 2.Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine!

Bahar dönemi işletmede mesleki eğitim dersi kapsamında Anadolu ve Avrupa Komutalara yönlendirilmiş olan öğrencilerimizin sistemde açıklanan evrak teslim tarihi 7 Mart Pazartesi günü olarak güncellenmiştir. Evrak teslimi 7 Mart günü saat:17:00'ye kadar yapılmalıdır.

Evraklar aşağıdaki tabloda iletilen sıralamaya göre ayrı ayrı şeffaf dosyaya konulacak şekilde(evraklarınızın düşme,teslim sırasında kaybolma ihtimaline karşı) hazırlanmalıdır.

EVRAK LİSTESİ

1 Öğrenci Belgesi
2 Staj başvuru formu (Kariyer Merkezi web sitesinden çıktı alınabilir )
3 Staj sözleşmesi (Kariyer Merkezi web sitesinden çıktı alınabilir)Öğrenci imzası olmalı ve dekan/yüksekokul müdür imza-mühür alanı boş bırakılmalı.
4 Nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopi
5 İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) belgesi(ALMS üzerinden alınır)
6 IBAN Halk bankası(Öğrenci adına hesap açılacak dekont, hesap cüzdanı veya hesap kartı üzerinde iban var ise fotokopisi) (Elle yazılan İBAN numarası kabul edilmeyecektir.)
7 Sağlık raporu ( Ağır ve tehlikeli işte çalışabilir veya 112 de çalışabilir yazacak )
8 HBs AG
9 Anti HBs
10 Anti HCV