2016-2017 Güz dönemi alan uygulamasına çıkacak olan öğrencilerimizin dikkatine!

Öğrencilerimizin devlet hastanelerinde alan uygulamaları ve stajlarını yapabilmeleri için İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine katılarak, katılım sertifikası almaları zorunludur. Eğitime katılmayan öğrenciler hastaneler tarafından alan uygulamalarına kabul edilmeyeceklerdir. Bu nedenle, Kariyer Merkezi Direktörlüğü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü tarafından daha önce gerçekleştirilen, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine katılamamış*, katılım belgesini kaybetmiş veya yatay geçişle gelmiş öğrencilerimizin, 08 Ekim 2016 Cumartesi günü, Saat:16.00’da Emirnebi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine katılmaları gerekmektedir. Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

*Daha önce sertifika almış öğrencilerimiz için katılım zorunlu değildir.

*İSG Eğitimi daha önce katılım belgesi almamış ve yatay geçişle gelen SHMYO 2.sınıf Anestezi,Biyomedikal Cihaz Teknolojisi,Odyometri,İlk ve Acil Yardım,Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik,Elektronörofizyoloji,Ameliyathane Hizmetleri,Diyaliz,Tıbbi Laboratuvar Teknikleri,Tıbbi Görüntüleme Teknikleri,Radyoterapi Bölümleri, Hemşirelik 2. 3. ve 4.sınıf, Ergoterapi  4.sınıf ve Çocuk Gelişimi devlet hastanelerinde uygulamaya çıkan  4.sınıf öğrencileri  için gerçekleşecektir. 1. sınıfta olan öğrencilerimiz için katılım zorunlu değildir.