12.05.2017 "KARİYER GÜNÜ"

12 Mayıs 2017 Cuma günü 08.30-17.30 saatleri arasında Üniversitemizin Çarşı Yerleşke Bahçesinde düzenlenen, NP İstanbul Beyin Hastanesi, İŞKUR, Liv Hospital, Central Hospital, Emsey Hospital,Hisar Intercontinental Hospital, Üsküdar Anadolu Hastanesi, Özel Yüzyıl Hastanesi,Erdem Hastanesi,  Anadolu Sağlık Merkezi,Türk Kızılayı,Hospitadent, Allianoi Diş Kliniği, MNT Sağlık Hizmetleri, Romatem, Bahçeci, Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, ISS World, Sardunya Catering,Kariyer.net, Eleman.net, Stajım.net, Hayat İş Güvenliği, Well Point, My Staff İK, AIESEC gibi bir çok kurumun katılımıyla gerçekleşecek olan Kariyer Günü etkinliğimize, staj ve iş imkanlarından faydalanma, kurumlar ve sektör ile ilgili bilgi sahibi olabilmeleri adına tüm öğrenci ve mezunlarımız davetlidir.