İSG EĞİTİMİ-“Yaz Stajı Yapacağı Kurumdan İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Belgesi Zorunlu Tutulan Öğrencilerin Dikkatine;

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, Online Eğitim olarak ALMS Uzaktan Eğitim Sisteminden tarafınıza gönderilmiştir.

Belge Kime Gerekli;

1. Staj yerinden İSG BELGESİ ZORUNLU tutulan öğrenciler.

Yapmanız gerekenler;

1. Eğitim videolarının tamamının izlenmesi.
  2. Eğitim videolarının tamamının izlenmesi sonrasında eğitim değerlendirme sınavına katılmanız gerekmektedir.

Sınav Hakkında;

1. Eğitim sınavı izlediğiniz videolardan oluşturulmuştur.
  2. Başarı şartı eğitimde izlediklerinize göre temel soruları yanıtlayabilmenizdir. Sınav sorularının %70 ini doğru cevaplamanız durumunda sınavda başarılı olabilirsiniz.

İSG Belgesi Hakkında;

Eğitimde başarılı olmanız durumunda, İSG Eğitim Katılım Belgenizi elektronik ortamda temin edebilirsiniz.

Eğitimle ilgili sorularınız için: alev.arslan@uskudar.edu.tr

Sistemle ilgili sorularınız için: erhan.bektas@uskudar.edu.tr adreslerine e-mail atabilirsiniz.